Turneu internaţional de Minifotbal

Universitatea Tehnică a Moldovei a găzduit Turneul internațional de minifotbal, care a fost organizat în perioada 18-20 octombrie 2019 la Complexul sportiv al UTM, cu participarea echipelor universitare din Brașov, Suceava, Cernăuți și Chișinău.

Acest turneu este primul de un asemenea nivel organizat de Universitatea Tehnică a Moldovei după anul 2000 şi a fost pe măsura așteptărilor, prin care Departamentul Educație Fizică și Sport, condus de conf. univ., dr. Anatol POPUȘOI, antrenor emerit, a adus un omagiu UTM, care celebrează în acest an 55 de ani de la fondare.

Ne fac mare cinste titlul de campioană secundă a Turneului care a revenit echipei UTM, precum și titlul de cel mai bun jucător oferit pentru atacantul Dumitru CEBAN!

Felicitări echipelor de la Universitatea Națională „Yuriy Fedkovych”, Cernăuți (locul I), Universitatea Tehnică a Moldovei (locul II), Universitatea Transilvania, Brașov (locul III), Universitatea „Ștefan cel Mare”, Suceava (locul IV), dar și jucătorilor desemnați în calitate de cei mai buni: portar – Fabian PETRESCU, Brașov; fundaș – Paul IONESCU, Suceava; atacant – Dumitru CEBAN, Chișinău; golgheter – Grigorii ROMANIUC, Cernăuți!

(Visited 241 times, 1 visits today)